Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Newsletter 19 octombrie 2017 ­čôĘ Invita╚Ťie Different City-Smart City, 24/26 Oct | Speakeri excep╚Ťionali la GPeC SUMMIT | ├Änscrieri Repatriot, 1 Decembrie | Startarium: 100.000 de euro pentru startup-uri 19-10-2017
Invita╚Ťie Different City-Smart City, 24/26 Oct | Speakeri excep╚Ťionali la GPeC SUMMIT | Înscrieri Repatriot, 1 Decembrie | Startarium: 100.000 de euro pentru startup-uri
   
 
 
 
[
 
 
 
Different City-Smart City. Dezbatere Na╚Ťional─â 2017-2020, 24 ╚Öi 25 octombrie, Bucure╚Öti
 
Different City-Smart City. Dezbatere 2017-2020 va avea loc pe 24 si 25 octombrie, la Bucure╚Öti. Au confirmat participarea reprezentan╚Ťi ai autorit─â╚Ťilor publice locale ╚Öi centrale interesate s─â afle care sunt cele mai noi solutii ╚Öi produse dedicate administr─ârii inteligente a unui ora╚Ö în beneficiul cet─â╚Ťenilor, afacerilor ╚Öi turi╚Ötilor.
 
Acestora li se al─âtur─â speciali╚Öti din companii ╚Öi mediul universitar, organiza╚Ťii non-profit care sus╚Ťin acest concept. Evenimentul este sus╚Ťinut ╚Öi de Ambasada Olandei, prezen╚Ťa doamnei ambasador Stella Ronner-Grubacic fiind confirmat─â deja.
 
Al╚Ťi speakeri interna╚Ťionali din Olanda ╚Öi Italia s-au al─âturat pentru a împ─ârt─â╚Öi audien╚Ťei din experien╚Ťele altor ╚Ť─âri ╚Öi cum sunt administrate ora╚Öele lor. A doua zi se va discuta aplicat, în cadrul unor întâlniri bilaterale de afaceri. Partener Principal al evenimentului: DELL. Organizatori: FNTM, Concord Communication, Different Angle Cluster.
 
Detalii ╚Öi înscriere
 
Peste 30 de speakeri excep╚Ťionali vorbesc la GPeC SUMMIT, pe 14-15 noiembrie 2017
 
Peste 30 de speakeri interna╚Ťionali ╚Öi români sunt anun╚Ťa╚Ťi anul acesta la GPeC SUMMIT - cel mai important eveniment de E-Commerce ╚Öi Marketing Online care se va desf─â╚Öura la Bucure╚Öti, în zilele de 14 ╚Öi 15 noiembrie.
 
Printre speakerii interna╚Ťionali de referin╚Ť─â se num─âr─â Neil Patel (Co-fondator Crazy Egg, Hello Bar ╚Öi Kiss Metrics), Oli Gardner (Co-fondator Unbounce), Sam Mallikarjunan (Executive Strategist HubSpot) ╚Öi Amy Harrison (Fondator Write With Influence).

Am reunit la GPeC SUMMIT unii dintre cei mai buni exper╚Ťi din România ╚Öi din întreaga lume, o bun─â parte din ei fiind capul de afi╚Ö al celor mai importante conferin╚Ťe interna╚Ťionale de profil. Este, probabil, cel mai bun line-up de speakeri în 12 ani de evenimente GPeC, de aceea recomand tuturor celor care activeaz─â în online s─â nu rateze aceast─â edi╚Ťie”, spune Andrei Radu, Founder & CEO GPeC.
 
 
Detalii ╚Öi înscriere
 
 
 
Startarium PitchDay: cursa de 100.000 de euro pentru startup-uri
 
Cum se desf─â╚Öoar─â competi╚Ťia PitchDay 2017 a Startarium?
 
Pân─â pe 23 octombrie 2017, antreprenorii cu o afacere de 1-3 ani din întreaga ╚Ťar─â se pot înscrie pe site-ul competi╚Ťiei. Dup─â etapa de preselec╚Ťie a înscrierilor online, cele mai bune 100 de startup-uri vor fi invitate la un interviu, pentru a fi evaluate de juriu în cadrul evenimentului de pe 16 noiembrie de la Auditorium Pallady Bucure╚Öti.
 
În urma primei runde de jurizare din ziua evenimentului, doar 10 antreprenori vor trece mai departe în final─â ╚Öi vor sus╚Ťine un pitch de 3 minute în fa╚Ťa unui juriu format din exper╚Ťi în business ╚Öi investitori ╚Öi a audien╚Ťei de peste 500 de persoane.
 
Câ╚Ötig─âtorii acestei adev─ârate curse de rezisten╚Ť─â vor fi premia╚Ťi astfel: Locul 1 – 70.000 de euro; Locul 2 – 20.000 de euro; Locul 3 – 10.000 de euro.
 
Detalii ╚Öi înscriere
 
Misiune economică la București, organizată de Banca de Dezvoltare a Qatarului - 30/31 Octombrie
 
Dore╚Öti s─â identifici poten╚Ťiali parteneri de afaceri din Qatar?
 
Te po╚Ťi înregistra pentru a participa la Misiunea economic─â organizat─â de Banca de Dezvoltare a Statului Qatar împreun─â cu Consultanta de Dezvoltare Interna╚Ťional─â, Georgeta Arge╚Öanu, ce se va desf─â╚Öura pe 30 ╚Öi 31 Octombrie 2017, la Hotel Marriott, din Bucure╚Öti.
 
Cele 10 firme din Qatar care vor veni la Bucure╚Öti activeaz─â în sectoarele: medical, petrol ╚Öi gaze, mase plastice, ambalaje, confec╚Ťii metalice, produse electrice ╚Öi agricultur─â. 
 
Aceste firme caut─â atât parteneri comerciali pentru produsele lor, cât ╚Öi produc─âtori români pentru import produse sau subcontractare de produc╚Ťie.
 
Detalii ╚Öi înscriere
 
 
 
Catalogul surselor de finan╚Ťare ADR Centru pentru luna octombrie 2017
 
Consulta╚Ťi Catalogul surselor de finan╚Ťare ADR Centru pentru luna octombrie 2017, care con╚Ťine cele patru sec╚Ťiuni adresate societ─â╚Ťilor comerciale, autori─â╚Ťilor publice, organiza╚Ťiilor neguvernamentale ╚Öi universit─â╚Ťilor.
 
Mai multe detalii
 
Wellcode, prima platform─â gratuit─â de IT pentru elevi, a fost lansat─â la Cluj
 
Prima platformă didactică de IT cu acces gratuit pentru elevii de gimnaziu și liceu a fost lansată la Cluj Napoca.

WellCode a fost creat─â ca sprijin pentru elevii care î╚Öi doresc s─â înve╚Ťe s─â programeze gratuit, indiferent de condi╚Ťia social─â ╚Öi de zona în care locuiesc. Platforma gratuit─â de IT con╚Ťine lec╚Ťii practice cu teste ╚Öi evalu─âri, online, care ajut─â elevii s─â înve╚Ťe programare, înc─â de la clasa a V-a.

Lec╚Ťiile, pe platforma WellCode sunt gândite astfel încât s─â respecte programa ╚Öcolar─â, chiar mai mult, s─â înlesneasc─â înv─â╚Ťarea materiei într-un mod mai logic, aplicat ╚Öi personalizat.
 
Mai multe detalii
 
 
Înscrie╚Ťi-v─â la ultima conferin╚Ť─â RePatriot din acest an, 1 Decembrie 2017
 
Membrii Romanian Business Leaders, antreprenori ╚Öi demnitari locali, partenerii ╚Öi invita╚Ťii se vor reuni la ultima conferin╚Ť─â RePatriot din acest an, ce se va desf─â╚Öura vineri, 1 decembrie, de la ora 17:00, la Universitatea 1 Decembrie 1918, în Amfiteatrul A9, Alba Iulia. 
În cadrul conferin╚Ťei se va prezenta stadiul ╚Öi perspectivele de dezvoltare ale proiectului.

De ce s─â participi:
• Identifici resurse de dezvoltare utile
• G─âse╚Öti idei ╚Öi oportunit─â╚Ťi de afaceri
• Construie╚Öti rela╚Ťii cu diver╚Öi parteneri din România ╚Öi Grecia
• În╚Ťelegi pa╚Öii pentru înfiin╚Ťarea ╚Öi dezvoltarea unei afaceri
• Ob╚Ťii informa╚Ťii care te pot ajuta s─â devii antreprenor acas─â.

Pentru a participa la conferin╚Ťa RePatriot v─â pute╚Ťi înscrie pân─â la data de 15 noiembrie 2017.
 
Detalii ╚Öi înscriere
 
 
 
Dezbatere „Cum pred─âm informatica în ╚Öcoli?”, al─âturi de Asocia╚Ťia Techsoup ╚Öi ANIS
 
Asocia╚Ťia Techsoup Romania ╚Öi ANIS Romania au organizat joi, 12 octombrie 2017, prima dezbatere despre „Cum pred─âm informatica în ╚Öcoli?”. Evenimentul a fost înscris în calendarul de activit─â╚Ťi organizate sub egida Proiectului “România educat─â” - Dezbaterea Na╚Ťional─â pentru Educa╚Ťie ╚Öi Cercetare a Pre╚Öedin╚Ťiei României.
 
Dezbaterile „Cum pred─âm informatica în ╚Öcoli?” sunt sus╚Ťinute în cadrul programului Predau Viitor, creat de Asocia╚Ťia Techsoup cu sprijinul Romanian-American Foundation. 
 
Mai multe detalii
 
Conferin╚Ťa Forbes IMM - Oportunit─â╚Ťile ╚Öi pericolele economice în dezvoltarea IMM-urilor din România
 
La nivel european, IMM-urile reprezint─â un factor cheie pentru cre╚Öterea economic─â, ocuparea for╚Ťei de munc─â ╚Öi integrarea social─â, tr─âs─âturile esen╚Ťiale ale IMM-urilor fiind flexibilitatea ╚Öi adaptabilitatea.
 
În cadrul Conferin╚Ťei Forbes IMM au fost discutate oportunit─â╚Ťile ╚Öi pericolele economice în dezvoltarea IMM-urilor din România. Evenimentul a avut loc mar╚Ťi, 17 octombrie 2017, la Camera de Comer╚Ť ╚Öi Industrie a României.
 
Mai multe detalii
 
 
Concluziile dezbaterii Capital, ”Energie pentru viitor”
 
Revista Capital, cu sprijinul principalilor juc─âtori din domeniu: Nuclearelectrica, Romgaz, Hidroelectrica, Transelectrica, a organizat joi, 12 octombrie, dezbaterea “Energie pentru viitor”. Concluziile dezbaterii au atras aten╚Ťia asupra nevoii de investi╚Ťii ╚Öi de list─âri pentru a capitaliza companiile ╚Öi a prelungi durata de via╚Ť─â a resurselor exploatate. Iar companiile care au realizat investi╚Ťii au v─âzut ╚Öi rezultatele.
 
Mai multe detalii
 
 
Maison 13, un spa╚Ťiu îndr─âzne╚Ť ╚Öi multifunc╚Ťional
 
Maison 13 este locul în care arhitectura, designul, arta, cultura, fotografia ╚Öi gastronomia se întâlnesc pentru a contura un stil de via╚Ť─â aparte. Am creat un spa╚Ťiu dedicat evenimentelor ie╚Öit din tipare, creativ ╚Öi surprinz─âtor, dar în acela╚Öi timp prietenos ╚Öi primitor, acel “special place” unde detaliile fac diferen╚Ťa. 
 
Afl─â detalii
 
 
Funda╚Ťia Na╚Ťional─â a Tinerilor Manageri
Dumbrava Ro╚Öie 2  
020463 București
info@fntm.ro
Facebook
Twitter
Google+
LinkedIn
YouTube
 
 
Acest email a fost trimis la {EMAIL}
De c─âtre Funda╚Ťia Na╚Ťional─â a Tinerilor Manageri
 
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2017 Funda╚Ťia Na╚Ťional─â a Tinerilor Manageri