Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Newsletter 23 septembrie 2016 📨 Vrei sa pornesti o afacere? Participa la studiul FNTM de antreprenoriat! | Business Summit | Finantari 23-09-2016
*|MC:SUBJECT|*
 
Deschideti acest email in browser


Ai o afacere sau vrei sa iti deschizi o afacere in viitor? 
 
In 2017 poti primi subventii in valoare de 40.000 de euro prin apelul “Romania Start-up Plus", iar in acest scop FNTM realizeaza o cercetare asupra nevoilor de formare si de consultanta in demararea unei afaceri. 

Te invitam sa iti aloci cateva minute pentru a raspunde la intrebarile studiului nostru dedicat antreprenoriatului, la acest link goo.gl/YiCNTw.

Prin completarea chestionarului, devii unul dintre posibilii castigatori ai celor 5 premii FNTM - cursuri online in management si cultura antreprenoriala, la alegere intre Programele e-Learning Intreprinzator in turism si Antreprenor.

Iti multumim!

Different City - Smart City 
Noi oportunitati de afaceri si de dezvoltare. Conferinta si Expozitie Internationala

FNTM partener
“Different City - Smart City”, unul dintre cele mai importante evenimente din Europa de Est, se va desfasura pe 3 si 4 noiembrie 2016, la Bucuresti, si va reuni principalii actori implicati in crearea oraselor inteligente: companii furnizoare de solutii, institutii si companii publice, mediul academic si autoritati publice locale. Evenimentul, organizat de Different Angle Cluster, sub auspiciile Ambasadei Olandei in Romania si a Primariei Sectorului 3 Bucuresti, are in componenta: conferinta, expozitie, workshop si eveniment de networking.
Mai multe detalii si participare...

Cunosti un IMM inovator, cu brevet european? 

Partenerii nostri germani de la TUM-Tech cauta IMM-uri din Romania, care au cel putin un brevet european, pentru a participa la un studiu ce isi propune sa obtina o mai buna intelegere a modului in care sunt gestionate brevetele internationale. TUM-Tech este partener intr-un proiect coordonat de European Patent Office (EPO), care realizeaza acest studiu cu peste 20 de IMM-uri inovative din Europa.

Daca detii un IMM cu cel putin un brevet european si doresti sa participi la acest studiu, fiind dispus sa iei parte la circa doua interviuri, te rugam sa ne contactezi la info@fntm.ro pana luni, 26 septembrie.


Mai multe detalii...

200 de antreprenori din tara si din Diaspora se intalnesc la
Business Summit - Impreuna pentru Romania

Business Summit - Impreuna pentru Romania va avea loc intre 5 si 6 octombrie la Bucuresti.
100 de antreprenori de top din Diaspora se vor intalni cu 100 de antreprenori de top din Romania.
Acest eveniment este organizat de Re>patriot si este dedicat fructificarii oportunitatilor de afaceri din Romania. Summitul se va desfasura sub umbrela Administratiei Prezidentiale, ceea ce va deschide si facilita preluarea discutiilor si rezolutiilor summit-ului de catre institutiile abilitate din Romania.


Citeste mai mult...

Catalogul surselor de finantare ADR Centru - septembrie 2016


A fost publicat Catalogul surselor de finantare pentru luna septembrie 2016, care contine cele patru sectiuni adresate societatilor comerciale, autoritatilor publice, organizatiilor neguvernamentale si universitatilor.
Puteti consulta catalogul aici.

Urmareste-ne cu un Like pe Facebook! 
Facebook.com/FNTM.RO  
Facebook,
Facebook,
YouTube,
YouTube,
Twitter,
Twitter,
LinkedIn.
LinkedIn.
Clubul de afaceri FNTM

Telefon: 0723.186.028
Share
Tweet
Forward
Fundaţia Naţională a Tinerilor Manageri 

Email: info@fntm.ro
Web-site: www.fntm.ro
Adresa:  Dumbrava Roşie 2, Bucureşti, România

unsubscribe from this list    update subscription preferences