Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Newsletter 26 septembrie 2017 ­čôĘ Dezbatere Smart City | Cursuri gratuite | Apel RBL c─âtre Guvern | GPeC Summit | Finan╚Ť─âri ╚Öi alte evenimente 26-09-2017
Dezbatere Smart City | Cursuri gratuite | Apel RBL c─âtre Guvern | GPeC Summit | Finan╚Ť─âri ╚Öi alte evenimente
   
 
 
 
[
 
 
 
Different City - Smart City. Dezbatere Na╚Ťional─â 2017 -2020, Edi╚Ťia II, 24-25 Octombrie, Bucure╚Öti
 
Ambasada Olandei ╚Öi consultan╚Ťi interna╚Ťionali în strategii smart city vor fi prezen╚Ťi la Bucure╚Öti, la a doua edi╚Ťie a evenimentului Different City - Smart City, Dezbatere Na╚Ťional─â 2017 - 2020, pe 24 ╚Öi 25 octombrie. 
 
Deja mai multe municipalit─â╚Ťi ╚Öi-au declarat inten╚Ťia de participare dintre care enumer─âm: Alba Iulia, Ia╚Öi, C─âl─âra╚Öi, Buz─âu, Timi╚Öoara, Arad, Prim─âria Sectorului 3 ╚Öi altele în curs de confirmare. Evenimentul este deschis reprezentan╚Ťilor tuturor administra╚Ťiilor publice locale.
 
Evenimentul, organizat cu sprijinul FNTM, se bucur─â ╚Öi de participarea interna╚Ťional─â a speciali╚Ötilor în consultan╚Ť─â ╚Öi strategii de dezvoltare urban─â. Patru Keynote Speakeri din diverse ╚Ť─âri în care conceptul smart city nu mai reprezint─â un lux, ci o necesitate, vor oferi invita╚Ťilor noi perspective asupra conceptului de ora╚Ö inteligent ╚Öi secretele adapt─ârii la o gândire inovativ─â în care arhitec╚Ťii proiecteaz─â viitorul în condi╚Ťiile actuale de rapid─â ╚Öi continu─â dezvoltare.
 
Afl─â mai multe detalii despre dezbatere ╚Öi înscriere
 
 
Antreprenorii RBL cer Guvernului României s─â regândeasc─â noul sistem de plat─â a TVA
 
Noul sistem de plat─â defalcat─â a TVA va bulversa major economia s─ân─âtoas─â - pe a c─ârei bun─â func╚Ťionare se bazeaz─â atât cre╚Öterea economic─â din 2018, cât ╚Öi viitorul buget de stat, a declarat într-un comunicat de pres─â Funda╚Ťia Romanian Business Leaders.
Asocia╚Ťia de antreprenori cere Guvernului României s─â regândeasc─â m─âsurile care impun obligativitatea pl─â╚Ťii defalcate a TVA de la 1 ianuarie 2018 ╚Öi s─â se asigure, înainte de a implementa m─âsuri de o asemenea complexitate, c─â autorit─â╚Ťile fiscale - ANAF, Trezoreria - au capacitatea logistic─â ╚Öi institu╚Ťional─â de a gestiona o astfel de schimbare radical─â în lucrul cu sute de mii de companii.
 
 
Afl─â mai multe detalii ╚Öi urm─âre╚Öte inregistrarea VIDEO a conferin╚Ťei
 
 
 
Conferin╚Ť─â Capital: Cum valorific─âm la maximum produc╚Ťia agricol─â ╚Öi alimentar─â
 
Miercuri, 4 octombrie, începând cu ora 10.00, Revista CapitalÔÇő împreun─â cu Camera de Comer╚Ť ╚Öi Industrie a României ╚Öi Comitetul Na╚Ťional ICC România, organizeaz─â o dezbatere public─â, având ca tem─â principal─â ob╚Ťinerea celui mai bun randament al produc╚Ťiei agricole ╚Öi alimentare.
 
În cadrul conferin╚Ťei se dore╚Öte identificarea ╚Öi analiza oportunit─â╚Ťilor oferite de comer╚Ťul agro-alimentar intern ╚Öi extern privind cre╚Öterea marginilor de profit ale activit─â╚Ťilor specifice domeniului. Dezbaterea îi va pune fa╚Ť─â în fa╚Ť─â pe cei mai importan╚Ťi factori de decizie din partea autorit─â╚Ťilor cu reprezentan╚Ťii industriei agricole ╚Öi alimentare, precum ╚Öi cu reprezentan╚Ťi ai ambasadelor din România.
 
Citește mai mult
 
Dezvoltare comunitară prin proiecte culturale: 4 traininguri, toamna 2017, București
 
Te po╚Ťi înscrie gratuit la traing-urile oferite de Formare Cultural─â!
Vei afla ce este dezvoltarea comunitar─â ╚Öi de ce este important─â în conceperea ╚Öi derularea de proiecte culturale.
 
În perioada 23 septembrie - 21 octombrie 2017, Formare Cultural─â organizeaz─â traininguri specializate, gratuite, pentru persoane interesate din centre culturale, organiza╚Ťii non-profit ╚Öi grupuri de ini╚Ťiativ─â civic─â din Bucure╚Öti.
Tematici: Facilitator cultural, Comunicator creativ, Fundraiser cultural.
 
Cite╚Öte mai mult ╚Öi înscrie-te!
 
 
 
Summit-ul Repatriot 4-8 octombrie 2017 - SAVE THE DATE
 
Se apropie cea de-a doua edi╚Ťie a Summit-ului RePatriot: INVESTIM ÎN ROMÂNIA!
 
În perioada 4-8 octombrie 2017, oameni de afaceri români de succes din ╚Ťar─â ╚Öi din Diaspora se vor întâlni pentru a lansa noi parteneriate strategice ╚Öi de afaceri la urm─âtorul Summit Repatriot.
 
Printre domeniile abordate în acest─â edi╚Ťie vor fi: high tech, turism ╚Öi servicii, agribusiness ╚Öi real-estate. Vom discuta despre fundamentele economice ale României, oportunit─â╚Ťi ╚Öi riscuri asociate, precum ╚Öi despre cum putem contribui la o ╚Ťar─â mai bun─â pentru to╚Ťi românii, oriunde s-ar afla. Peste 100 de investitori ╚Öi manageri de succes din Europa, Statele Unite ale Americii ╚Öi Canada deja s-au înscris!
 
Mesajul Repatriot este simplu: România ofer─â oportunit─â╚Ťi de afaceri pe care împreun─â le putem valorifica! Investi╚Ťi aici! Recomanda╚Ťi România ca destina╚Ťie de investi╚Ťii!
 
Afl─â mai multe detalii despre Summit ╚Öi despre înscriere
 
 
 
Neil Patel, Amy Harrison și Oli Gardner - speakeri la GPeC SUMMIT, 14-15 Noiembrie, Bucuresti
 
GPeC SUMMIT - cel mai important eveniment de E-Commerce ╚Öi Marketing Online din Europa Central─â ╚Öi de Est - se va desf─â╚Öura la Bucure╚Öti, în zilele de 14-15 noiembrie.
 
Organizatorii au anun╚Ťat primii ╚Öapte speakeri care vor urca pe scena GPeC SUMMIT, trei dintre ace╚Ötia fiind capul de afi╚Ö al celor mai importante conferin╚Ťe interna╚Ťionale de profil, iar în toamn─â se vor afla în România: Neil Patel, Amy Harrison ╚Öi Oli Gardner.
Înscrierile la GPeC SUMMIT au început, iar organizatorii au preg─âtit o ofert─â special─â de pre╚Ť Early Bird pentru primii înscri╚Öi.
 
Afl─â mai multe detalii despre eveniment ╚Öi încriere
 
Dezbaterea Regional─â SMART CITY 2017-2020 de la C─âl─âra╚Öi: Cum s─â transform─âm ora╚Öele în locuri în care s─â ne plac─â s─â tr─âim
 
Dezbaterea Na╚Ťional─â Smart City 2017 - 2020. NEVOI - SOLU╚ÜII - METODE a reunit pe 20 septembrie, la C─âl─âra╚Öi, aproximativ 120 de participan╚Ťi ╚Öi a pus fa╚Ť─â în fa╚Ť─â 27 de firme care dezvolt─â ╚Öi furnizeaz─â solu╚Ťii ╚Öi echipamente IT&C din categoria smart city cu reprezentan╚Ťi ai autorit─â╚Ťilor publice centrale ╚Öi locale din regiunea de sud a ╚Ťarii.
 
S-a discutat despre modalitatea în care pot fi eliminate unele bariere ╚Öi accelerat─â viteza de decizie a autorit─â╚Ťilor publice pentru adoptarea solu╚Ťiilor smart în beneficiul cet─â╚Ťenilor, mediului de afaceri, turi╚Ötilor ╚Öi administra╚Ťiei.
 
Citește mai mult
 
 
 
60.000 de persoane pot înv─â╚Ťa s─â programeze în Android, HTML ╚Öi CSS cu Google ╚Öi Udacity
 

Udacity, platforma global─â de instruire online, al─âturi de Google, au deschis înscrierile pentru un total de 60.000 de locuri destinate celor care fie doresc s─â înve╚Ťe no╚Ťiuni de baz─â despre programare HTML/CSS ori Android, fie au deja o minim─â experien╚Ť─â în programare ╚Öi doresc s─â î╚Öi dezvolte cuno╚Ötin╚Ťele, scrie startupcafe.ro.

Termenul limit─â pentru înscrieri este 15 octombrie 2017, cursurile vor fi exclusiv online iar prima etap─â va dura 3 luni.
 
Mai multe informa╚Ťii ╚Öi înscriere
 
Startup with Google - platform─â online înfiin╚Ťat─â de Google pentru a veni în ajutorul noilor startup-uri
 
Google a lansat “Startup with Google”, un site care reune╚Öte toate resursele gigantului american adresate fondatorilor de startup-uri. Site-ul cuprinde, pe lâng─â serviciile ╚Öi aplica╚Ťiile Google care pot fi utile pentru companii (Google Hire, servicii de cloud, Analytics etc), o list─â de a╚Öa-numite "acceleratoare" pentru startup-uri, programe ╚Öi evenimente sponsorizate de Google. 
 
Cu ocazia lans─ârii noului site, Google a anun╚Ťat c─â, din 2011, startup-urile pe care le-a sprijinit au atras aproape 4 miliarde de dolari ╚Öi au creat 40.000 de locuri de munc─â.
 
 
Citește mai mult
 
 
 
Startarium a ales cele 5 startup-uri câ╚Ötig─âtoare ale programului de incubare Startarium.Inc
 
Startarium a ales cele 5 startup-uri care vor primi un pachet de beneficii în valoare total─â de 200.000 de euro, în cadrul programului de incubare Startarium.Inc: CargoPlanning, eematico, Fruteria, Nutritio ╚Öi Smart EpiGenetx.
Cele 5 startup-uri câ╚Ötig─âtoare ╚Öi echipele lor au început activitatea în Impact Hub Bucharest pe 15 septembrie într-un spa╚Ťiu dedicat, fiind conecta╚Ťi permanent la o re╚Ťea ampl─â de mentori.
 
Citește mai mult
 
Catalogul surselor de finan╚Ťare ADR Centru pentru luna septembrie 2017
 
V─â invit─âm sa consulta╚Ťi Catalogul surselor de finan╚Ťare pentru luna septembrie 2017, care con╚Ťine cele patru sec╚Ťiuni adresate societ─â╚Ťilor comerciale, autorit─â╚Ťilor publice, organiza╚Ťiilor neguvernamentale ╚Öi universit─â╚Ťilor.
 
Citește mai mult
 
 
Maison 13, un spa╚Ťiu îndr─âzne╚Ť ╚Öi multifunc╚Ťional
 
Maison 13 este locul în care arhitectura, designul, arta, cultura, fotografia ╚Öi gastronomia se întâlnesc pentru a contura un stil de via╚Ť─â aparte. Am creat un spa╚Ťiu dedicat evenimentelor ie╚Öit din tipare, creativ ╚Öi surprinz─âtor, dar în acela╚Öi timp prietenos ╚Öi primitor, acel “special place” unde detaliile fac diferen╚Ťa. 
 
Afl─â detalii
 
 
Funda╚Ťia Na╚Ťional─â a Tinerilor Manageri
Dumbrava Ro╚Öie 2  
020463 București
info@fntm.ro
Facebook
Twitter
Google+
LinkedIn
YouTube
 
 
Acest email a fost trimis la {EMAIL}
De c─âtre Funda╚Ťia Na╚Ťional─â a Tinerilor Manageri
 
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2017 Funda╚Ťia Na╚Ťional─â a Tinerilor Manageri