Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Newsletter 30 august 2017 ­čôĘ Summit Repatriot - SAVE THE DATE | Finan╚Ť─âri: Proiecte culturale, Microindustrializare 2017 30-08-2017
Summit Repatriot - SAVE THE DATE | Finan╚Ť─âri: Proiecte culturale, Microindustrializare 2017
   
 
 
 
[
 
 
 
Summit-ul Repatriot 4-8 octombrie 2017 - SAVE THE DATE
 
Se apropie cea de-a doua edi╚Ťie a Summit-ului RePatriot: INVESTIM ÎN ROMÂNIA!
 
În perioada 4-8 octombrie 2017, oameni de afaceri români de succes din ╚Ťar─â ╚Öi din Diaspora se vor întâlni pentru a lansa noi parteneriate strategice ╚Öi de afaceri la urm─âtorul Summit Repatriot.
 
Printre domeniile abordate în acest─â edi╚Ťie vor fi: high tech, turism ╚Öi servicii, agribusiness ╚Öi real-estate. Vom discuta despre fundamentele economice ale României, oportunit─â╚Ťi ╚Öi riscuri asociate, precum ╚Öi despre cum putem contribui la o ╚Ťar─â mai bun─â pentru to╚Ťi românii, oriunde s-ar afla. Peste 100 de investitori ╚Öi manageri de succes din Europa, Statele Unite ale Americii ╚Öi Canada deja s-au înscris!
 
Mesajul Repatriot este simplu: România ofer─â oportunit─â╚Ťi de afaceri pe care împreun─â le putem valorifica! Investi╚Ťi aici! Recomanda╚Ťi România ca destina╚Ťie de investi╚Ťii!
 
Afl─â mai multe detalii despre Summit ╚Öi despre înscriere
 
 
 
Programul Microindustrializare 2017: 100.000 euro pentru mici fabrici private
 
Mai sunt dou─â zile în care pute╚Ťi depune proiectele pentru finan╚Ťare în programul Microindustrializare 2017. 
 
Mici f─âbricu╚Ťe private vor putea primi de la stat ajutoare nerambursabile de pân─â la 450.000 de lei pentru investi╚Ťii.
 
Programul na┼úional multianual de microindustrializare va fi lansat în perioada 21 august 2017 - 01 septembrie 2017, cu posibilitate de prelungire a termenului pân─â la epuizarea bugetului alocat.
 
Afl─â mai multe detalii
 
Sondaj pentru Diaspora român─â în vederea întoarcerii acas─â
 
Locuie╚Öti în str─âin─âtate?

Proiectul Repatriot recomand─â românilor care locuiesc în str─âin─âtate un sondaj realizat de compania de cercetare de pia╚Ť─â Open-I Research. Sondajul î╚Öi propune s─â ob╚Ťin─â o în╚Ťelegere mai bun─â a atitudinii românilor din diaspora fa╚Ť─â de România.
 
Completeaz─â sondajul
 
 
 
FastForward Business Summit: accelerează creșterea afacerii tale, 27 septembrie
 

Pe 27 Septembrie 2017, începând cu ora 09.00, are loc FastForward Business Summit, la Best Western Expocenter Hotel (Bulevardul Poligrafiei 69, Bucure╚Öti).

Ca punte de leg─âtur─â între oportunit─â╚Ťile de investi╚Ťii cu poten╚Ťial ridicat de cre╚Ötere ╚Öi investitori ╚Öi finan╚Ťatori, FastForward Business Summit se adreseaz─â în mod egal antreprenorilor la început de drum, care î╚Öi doresc s─â ob╚Ťin─â sfaturi pre╚Ťioase pentru accelerarea afacerilor, dar ╚Öi managerilor de IMM-uri, care se gândesc fie la finan╚Ťarea business-ului sau vânzarea lui c─âtre un investitor.
 
Mai multe informa╚Ťii ╚Öi înscriere
 
Programul Start-up Nation: BCR ofer─â viitorilor antreprenori cel mai bun pachet de pe pia╚Ť─â
 
Banca Comercial─â Român─â (BCR) a semnat conven╚Ťia de colaborare cu Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comer╚Ť ╚Öi Antreprenoriat, în baza c─âreia BCR a devenit oficial banc─â partener─â în Programul Start-up Nation.
 
BCR ofer─â viitorilor antreprenori din Programul Start-Up Nation cea mai bun─â dobând─â de pe pia╚Ť─â: credit de prefinan╚Ťare pentru 100% din valoarea ajutorului financiar nerambursabil, 3,5% dobând─â pe an - cea mai mic─â disponibil─â - ╚Öi zero comisioane la opera╚Ťiunile curente.
 
Citește mai mult
 
 
 
POCU: Ghidul Solicitantului „România profesional─â - Resurse umane competitive” a fost lansat
 
Apelul de proiecte va fi deschis în sistemul informatic MySMIS2014 timp de o lun─â, începând cu 28 august 2017 ╚Öi este dedicat exclusiv proiectelor din regiuni mai pu╚Ťin dezvoltate.

 
 
Citește mai mult
 
AFCN lanseaz─â un nou Apel de proiecte culturale Sesiunea I/2018
 
Administra╚Ťia Fondului Cultural Na╚Ťional lanseaz─â o sesiune de finan╚Ťare în luna septembrie.

Apelul vizeaz─â atât proiecte cu derulare anual─â, cât ╚Öi programe culturale cu o durat─â de minimum 18 luni, din urm─âtoarele arii: arte vizuale, teatru, muzic─â, dans & performance art, interven╚Ťie cultural─â, reziden╚Ťe de crea╚Ťie, educa╚Ťie prin cultur─â, promovarea culturii scrise, patrimoniu cultural material, patrimoniu cultural imaterial, proiecte de tip festival/cu caracter repetitiv.
 
Citește mai mult
 
 
Maison 13, un spa╚Ťiu îndr─âzne╚Ť ╚Öi multifunc╚Ťional
 
Maison 13 este locul în care arhitectura, designul, arta, cultura, fotografia ╚Öi gastronomia se întâlnesc pentru a contura un stil de via╚Ť─â aparte. Am creat un spa╚Ťiu dedicat evenimentelor ie╚Öit din tipare, creativ ╚Öi surprinz─âtor, dar în acela╚Öi timp prietenos ╚Öi primitor, acel “special place” unde detaliile fac diferen╚Ťa. 
 
Afl─â detalii
 
 
Funda╚Ťia Na╚Ťional─â a Tinerilor Manageri
Dumbrava Ro╚Öie 2  
020463 București
info@fntm.ro
Facebook
Twitter
Google+
LinkedIn
YouTube
 
 
Acest email a fost trimis la {EMAIL}
De c─âtre Funda╚Ťia Na╚Ťional─â a Tinerilor Manageri
 
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2017 Funda╚Ťia Na╚Ťional─â a Tinerilor Manageri