Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Newsletter 6 decembrie 2017 ­čôĘ Ultimele zile ├«n care pute╚Ťi redirec╚Ťiona 20% din impozitul pe profit c─âtre FNTM | Lansare proiect MICESA | Bucure╚Öti Business Days 06-12-2017
Ultimele zile în care pute╚Ťi redirec╚Ťiona 20% din impozitul pe profit c─âtre FNTM | Lansare proiect MICESA | Bucure╚Öti Business Days
   
 
 
 
[
 
 
 
Ultima lun─â în care pute╚Ťi sprijini activitatea FNTM prin redirec╚Ťionarea a 20% din impozitul pe profit
 
De 20 de ani Funda╚Ťia Na╚Ťional─â a Tinerilor Manageri - FNTM lucreaz─â pentru România prin promovarea culturii manageriale moderne, bazat─â pe principiile fondatoare ale civiliza╚Ťiei occidentale. În ace╚Öti 20 de ani economia româneasc─â a crescut, am intrat în NATO, în Uniunea European─â, dar mai sunt multe de f─âcut.

Dac─â firma Dumnavoastr─â are o cifra de afaceri de pân─â la 1 milion de EUR, mai pute╚Ťi redirec╚Ťiona 20% din impozitul pe profit c─âtre Funda╚Ťia Na╚Ťional─â a Tinerilor Manageri doar pân─â la data de 31 decembrie 2017.

Codul Fiscal a introdus din 2004 o facilitate la impozitare care permite redirec╚Ťionarea a 20% din impozitul pe profit datorat statului c─âtre un ONG, dar din cauza uneia dintre multiplele modific─âri fiscale din pachetul de m─âsuri adoptat recent prin ordonan╚Ť─â de urgen╚Ť─â, ╚Öi anume marirea plafonului de impozitare pe cifra de afaceri pân─â la 1 milion de EUR, conform legii în vigoare de la 1 ianuarie 2018 toate companiile cu cifra de afaceri anual─â de pân─â un milion de EUR (cca. 80% din companiile din Romania) nu vor mai putea beneficia de credit fiscal pentru cheltuielile cu sponsorizarea din 2018 în limita a minimum dintre 20% din impozitul pe profit ╚Öi 0,5% din cifra lor de afaceri.

FNTM este o organiza╚Ťie non-profit ╚Öi neguvernamental─â, înfiin╚Ťat─â în 1997, cu o experien╚Ť─â vast─â în managementul proiectelor. De-a lungul anilor, FNTM a dezvoltat, condus ╚Öi colaborat în peste 30 de proiecte, cu finan╚Ťare na╚Ťional─â sau interna╚Ťional─â ╚Öi a dezvoltat o re╚Ťea profesional─â de peste 800 de membri, persoane fizice ╚Öi juridice, reunind exper╚Ťi români ╚Öi str─âini ╚Öi organiza╚Ťii europene partenere. Funda╚Ťia este reprezentat─â în fiecare jude╚Ť prin consultan╚Ťi locali voluntari ╚Öi a dezvoltat o re╚Ťea consolidat─â de traineri.

Aria de activitate a FNTM este structurat─â pe 6 componente: educa╚Ťie de afaceri ╚Öi de management, management de proiecte, dezvoltare local─â ╚Öi regional─â, cooperare interna╚Ťional─â, evenimente pentru mediul de afaceri ╚Öi implicare social─â.

În cei 20 de ani de la infiin╚Ťare, FNTM a realizat peste 800 sesiuni de preg─âtire antreprenorial─â ╚Öi evenimente la care au participat peste 20.000 de manageri, antreprenori, studen╚Ťi, persoane din grupuri vulnerabile, func╚Ťionari publici sau viitori întreprinz─âtori.

FNTM are o experien┼ú─â relevant─â în organizarea de programe de educa╚Ťie ┼či de┼úine autorizare ANC ca furnizor de formare profesional─â în programe de competen┼úe antreprenoriale, lansând ╚Öi administrând platforme e-Learning pentru cursurile de management ╚Öi cultur─â antreprenorial─â Antreprenor, Manager ╚Öi Întreprinz─âtor în turism, care au adunat peste 5000 de cursan╚Ťi. Cele 3 Programe de educa╚Ťie au fost promovate în ╚Ťar─â, în Republica Moldova ╚Öi în Diaspora.

FNTM a organizat peste 95 conferin╚Ťe regionale ╚Öi na╚Ťionale ╚Öi a oferit consultan╚Ť─â personalizat─â în afaceri, cursuri e-Learning, solu╚Ťii e-Business, e-Commerce, a realizat un portal de promovare turistic─â (cazarelapensiune.ro), schimburi de experien╚Ť─â ╚Öi alte oportunit─â╚Ťi pentru peste 7.000 de beneficiari din turism ╚Öi din mediul rural.

Participan╚Ťii la proiectele ╚Öi ini╚Ťiativele FNTM au beneficiat de: programe de educa╚Ťie, consultan╚Ť─â personalizat─â în dezvoltarea afacerilor, conferin╚Ťe motiva╚Ťionale, misiuni economice ╚Öi schimburi de experien╚Ť─â în str─âin─âtate, acces la educa╚Ťie, studii ╚Öi cercet─âri de pia╚Ť─â, acces la literatura de specialitate, instrumente online ╚Öi offline de promovare a afacerilor. Prin intermediul membrilor, partenerilor ┼či beneficiarilor proiectelor noastre, am realizat ┼či dezvoltat cu succes re┼úele de cooperare cu IMM-uri, companii, ONG-uri, autorit─â┼úi locale, manageri din administra┼úia public─â central─â ┼či reprezentan┼úi guvernamentali.

De 20 de ani promov─âm antreprenoriatul ┼či cultura managerial─â, bazate pe valorile fundamentale ale societ─â┼úii civilizate, ╚Öi lans─âm ini┼úiative ┼či instrumente inovative de educa┼úie ┼či promovare.

V─â rug─âm s─â sprijini╚Ťi activitatea FNTM prin sponsorizarea ini╚Ťiativelor nostre de dezvoltare a proiectelor de educa╚Ťie ╚Öi oferire de burse de studiu la Programele e-Learning.

Pute╚Ťi sponsoriza activitatea noastr─â pân─â pe 31.12.2017, atât prin numerar, cât ╚Öi prin virament în contul RO90BTRLRONCRT0372217301, deschis la Banca Transilvania.

Pentru mai multe detalii, v─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi la adresa de e-mail info@fntm.ro.
Suntem recunosc─âtori pentru sprijinul pe care, prin dona╚Ťia dumneavoastr─â, îl acorda╚Ťi misiunii ╚Öi activit─â╚Ťilor noastre.
 
Contractul de sponsorizare îl reg─âsi╚Ťi în articol, la final
 
 
 
Lansare proiect MICESA: Sprijin pentru comunit─â╚Ťi marginalizate din Alba Iulia
 
Proiectul „M─âsuri Integrate de Combatere a Excluziunii Sociale în comunit─â╚Ťile marginalizate din Municipiul Alba Iulia - MICESA“ este derulat de Prim─âria Municipiului Alba Iulia, în parteneriat cu FNTM ╚Öi alte 5 organiza╚Ťii. Proiectul este cofinan╚Ťat din FSE, prin POCU 2014-2020.
 
Detalii
 
Antreprenorii români caut─â oportunit─â╚Ťi de afaceri la Chi╚Öin─âu
 
FNTM a participat cu o delega╚Ťie format─â din 10 antreprenori români la Forumul ”Youth entrepreneurship in a Modern Society”, eveniment organizat în perioada 21-22 noiembrie, la Chi╚Öin─âu.
 
Detalii și video
 
Oportunit─â╚Ťi de afaceri la Bucure╚Öti Business Days - 14 ╚Öi 15 decembrie
 
Marius Bostan, co-fondator al FNTM si ini╚Ťiatorul proiectului RePatriot va vorbi la Bucure╚Öti Business Days 2017, cel mai important eveniment de business din Bucure╚Öti, ce se va desf─â╚Öura pe 14 ╚Öi 15 decembrie, la Hotel Ramada Nord.
 
Detalii
 
 
Maison 13, un spa╚Ťiu îndr─âzne╚Ť ╚Öi multifunc╚Ťional
 
Maison 13 este locul în care arhitectura, designul, arta, cultura, fotografia ╚Öi gastronomia se întâlnesc pentru a contura un stil de via╚Ť─â aparte. Am creat un spa╚Ťiu dedicat evenimentelor ie╚Öit din tipare, creativ ╚Öi surprinz─âtor, dar în acela╚Öi timp prietenos ╚Öi primitor, acel “special place” unde detaliile fac diferen╚Ťa. 
 
Afl─â detalii
 
 
Funda╚Ťia Na╚Ťional─â a Tinerilor Manageri
Dumbrava Ro╚Öie 2  
020463 București
info@fntm.ro
Facebook
Twitter
Google+
LinkedIn
YouTube
 
 
Acest email a fost trimis la {EMAIL}
De c─âtre Funda╚Ťia Na╚Ťional─â a Tinerilor Manageri
 
 
 
© 2017 Funda╚Ťia Na╚Ťional─â a Tinerilor Manageri