Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Parteneri FNTM 03-01-2013

Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri a incheiat parteneriate cu organizatii din tara si din strainatate in vederea promovarii si dezvoltarii culturii antreprenoriale.


Dintre organizatiile partenere si cu care am avut colaborari, mentionam:
 

 
Romanian Business Leaders (RBL)
Re>Patriot
Antreprenoresti - Adopta un sat!
Municipiul Alba Iulia
Consiliul Judetean Alba
Asociatia Euro<26 Romania
Access MBA
Forbes Romania
Revista Capital
Ziua Veche
Concord Communication
ANTIM Republica Moldova
PROJOB GmbH Personal & Service Germania
S.C. ProJob Personal & Service S.R.L Romania
bfz gGmbH - Centrul de Training si Dezvoltare al Asociatiilor Angajatorilor din Bavaria
Formastur S.A. Spania
Junior Chamber International Romania (JCI Bucuresti)

Gala Premiilor e-Commerce (GPeC)
GMP Advertising
Printnet
Asociatia Parintilor Isteti
Asociatia pentru Promovarea Responsabilitatii Sociale a Companiilor
Asociacion Agraria Jovenes Agricultores de Almeria - ASAJA (Asociatia Tinerilor Agricultori din Almeria)
SIVECO Romania
Biroul de Cercetari Sociale (BCS)
MBTelecom
em&s GmbH Germania
Asociatia Nationala de Turism Rural Ecologic si Cultural (ANTREC)
Asociatia Manageri in Dialog
Lattanzio Group Italia
Global Commercium Development
TUM-Tech Germania
Dega EXPOTeam Germania
LGA Training & Consulting GmbH
Academia CREDIS
Centrul Ratiu pentru Democratie
EUROLINK House of Europe
Marketscope
Asociatia Tinerilor Bucuresteni
Fundatia Dignitas
Asociatia pentru Promovarea Responsabilitatii Sociale a Intreprinderilor (APRSC)
SC Edukado SRL
EconomicZoom.ro
Asociatia TechSoup
 
 FNTM ofera suport pentru promovarea si sustinerea tinerei generatii manageriale din sectorul privat, ONG si din administratia publica, functioneaza ca un centru de resurse pentru tineri detinand biblioteca cu sute de carti de dezvoltare antreprenoriala, personala si de management, o retea de peste 700 de membri persoane fizice si juridice, consultanti pentru dezvoltarea afacerilor in fiecare judet al tarii si peste 20 de birouri regionale.

 

Dintre parteneriatele FNTM enuntam:

- FNTM este in parteneriat cu Junior Chamber International Romania, prin JCI Bucuresti, pentru promovarea antreprenoriatului si ocuparii in randul tinerilor. Incepand cu anul 2007, FNTM si JCI Bucuresti au initiat si organizeaza periodic clubul de afaceri BTC - Business Target Club, care se axeaza pe networking cu antreprenori si manageri, promovarea celor mai noi trend-uri in business. Tema propusa pentru fiecare editie aduce in prim plan tendinte prezentate de catre specialisti care sunt la curent cu ultimele tendinte mondiale in domeniu.


- FNTM este in parteneriat din 2009 cu Asociatia Manageri in Dialog deruland actiuni, evenimente de promovare a educatiei si ocuparii pentru tineri. Impreuna cu Asociatia Manageri in Dialog, FNTM a derulat proiecte cofinantate de Ministerul Tineretului si Sportului in care au fost au instruit 475 de tineri in perioada 2009-2010. De asemenea, Asociatia Manageri in Dialog promoveaza educatia antreprenoriala prin revista Manage This


- Detine un partneriat in vederea ocuparii tinerilor, cu partnerul german ProJob Gmbh si compania subsidiara din Romania S.C. ProJob Personal & Service S.R.L. ProJob GmbH ofera si servicii de consultanta, training si servicii de leasing de personal si impreuna organizam conferinte dedicate tinerilor antreprenori si persoanelor care doresc sa-si initieze afaceri. 


- FNTM deruleaza de multi ani parteneriate cu Asociatia Euro<26, realizand actiuni, evenimente de promovare a educatiei si ocuparii pentru tineri. Printre actiunile organizate in parteneriat se evidentiaza organizarea evenimentului Forumul Politici Publice De Tineret – Experiente Europene, Viziune Nationala, ce s-a desfasurat in mai 2008 la Bucuresti. Forumul a fost un eveniment de mare importanta privind conturarea viitoarelor politici de tineret din Romania, conectarea acestora la tendintele si practicile europene si crearea unei platforme de comunicare si lucru intre factorii interesati la nivel national care sa se implice direct in demersurile de formulare a unor politici coerente si autentice in domeniul tineretului. 


- FNTM este partener si ofera lectori invitati in cadrul initiativei Pilkington Ratiu Business School – PRBS, proiect ce s-a lansat in 2010. PRBS, www.prbs.eu, o noua idee educationala, de dezvoltare personala si implicare sociala. Pilkington Ratiu Business School este o scoala de management infiintata de Fundatia Ion Ratiu, cu profesori formati la cele mai prestigioase scoli din lume, cum ar fi Harvard, INDEAD Columbia si Ashridge Business Schools. Scoala ofera cursuri de inalta calitate, la nivelul unui MBA. 


- Din 2008 FNTM este membru al Retelei de Formare in Administratie Publica din Romania – RONAT, asociatie profesionala a furnizorilor de formare pentru administratia publica. 


- Din octombrie 2012 FNTM este membru in grupurile de lucru “LEADER” respectiv “Inovare si formare profesionala”, din cadrul Directiei Generale Dezvoltare Rurala a Autoritatii de Management a Programului National de Dezvoltare Rurala - AM PNDR.

 

- FNTM este in parteneriat cu Asociatia pentru Promovarea Responsabilitatii Sociale a Companiilor-APRSC, in cadrul proiectului SUCCES - Sustinem Cresterea Competivitatii Economiei Sociale, derulat in perioada 2014-2015, cofinantat din FSE, prin POSDRU. Prin proiect se vor infiinta 5 Structuri de Economiei Sociale, in regiunile Centru si Bucuresti-Ilfov,  in cadrul carora vor fi angajati 19 beneficiari, dintre care 11 apartinand grupurilor vulnerabile: persoane cu dizabilitati, familii numeroase sau monoparentale, romi, femei in situatii de risc. Prin proiect se vor organiza sesiuni de formare in competente antreprenoriale, sesiuni de consiliere si evenimente de informare si motivare pentru persoanele din grupul tinta. Mai multe detalii