Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Pixel Foto: Studio-ul care transformă momentele in eternitate 14-02-2020

 

În februarie 2018, prin proiectul ”Măsuri Integrate de Combatere a Excluziunii Sociale în comunitățile marginalizate din Municipiul Alba Iulia” – MICESA, FNTM a finanțat 5 antreprenori la început de drum cu 25.000 euro ajutându-i astfel să-și deschidă business-ul la care visau. Csaba și Pixel Foto reprezintă una din cele 5 povești de succes finanțate de către FNTM în cadrul acestui proiect.

 

Pixel Foto e un studio foto realizat la intersecția dintre pasiune și muncă. Csaba Besenyei este antreprenorul din spatele acestui proiect care surprinde pentru eternitate emoțiile autentice din viețile oamenilor care-i trec pragul.

 

Obiectivul principal al firmei este să ofere servicii profesionale de fotografie, dar și produse finite complementare. Csaba prestează doar servicii premium, folosind doar echipament de ultimă generație și cele mai noi tehnici de editare foto.

 

Antreprenorul ne povestește cum acum șapte ani și-a descoperit pasiunea pentru fotografie, aceasta devenind ulterior munca sa. El este fotograful care creează o povești speciale din momentele remarcabile ale vieții, folosind lumină naturală și culorile oferite de natură, astfel încât, când îi privim fotografiile, putem simți emoțiile trăite.

 

 

”Viața e surprinzătoare!” susține Csaba.

 

Si da, se poate și prin fonduri europene. Ajutorul dat de FNTM prin programul Micesa m-a ajutat să îmi îndeplinesc visul de a avea la îndemână aparatura de ultimă generație care să îmi ușureze munca și să-mi ofere posibilitatea de a creea un produs de înaltă calitate pentru clienții mei!” – Csaba Besenyei, antreprenor și manager Pixel Foto.

 

Dacă vreți să vedeți mai multe creații marca Pixel Foto sau să-l contactați pe Csaba pentru o ședință foto, vă invităm să accesați site-ul thepictures.ro sau pagina de Facebook.

 

 

 

 

Proiectul „Măsuri Integrate de Combatere a Excluziunii Sociale în comunitățile marginalizate din Municipiul Alba Iulia – MICESA“ este derulat de Primăria Municipiului Alba Iulia, în parteneriat cu: DAD EXPERTISE S.R.L, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Alba, Liceul Tehnologic „Dorin Pavel“ Alba Iulia, Fundația Națională a Tinerilor Manageri, Fundația PAEM Alba, Filiala de Cruce Roșie a Județului Alba.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capitalul Uman (POCU) 2014-2020.

Cei interesați pot afla detalii concrete legate de înscrierea în proiect de la experții: Livia ISTRATE: 0720-450887; Cristina BOC: 0758-849384; Petronela ȘERBAN: 0752-47635