Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Primele initiative in turism ale SES TRIPDor 28-05-2015

Agentia de turism turoperatoare TRIPDor dezvolta si ofera pachete turistice proprii si vinde pachete turistice ale agentiilor partenere, organizeaza evenimente turistice si conexe, promoveaza turismul romanesc si ofera consultanta turistica. Agentia va realiza produse turistice proprii: trasee turistice sau culturale, pachete la festivaluri, meciuri, concerte, workshopuri, ateliere mestesugari, turism ecumenic, turism sportiv, turism social, de business, agroturism, vacante active.
 

SC TRIPDor Travel SRL este o structura de economie sociala-SES, infiintata cu sprijinul Fundatiei Nationale a Tinerilor Manageri - FNTM.
 

In 14 mai 2015 s-a incheiat prima luna de activitate a agentiei de turism turoperatoare TRIPDor. In aceasta perioada echipa TRIPDor a beneficiat de instruire la locul de munca, atat in domeniul turismului, cat si in management si antreprenoriat, prin accesul la studiul gratuit al programului e-Learning Intreprinzator in turism, pus la dispozitie de FNTM.
 

De la lansarea agentiei, membrii echipei TRIPDor au participat la diverse evenimente de educatie, consultanta si e-commerce. Participarea in cadrul acestor conferinte le-a oferit ocazia de a se dezvolta profesional si de a acumula cunostinte si informatii utile.
 

Managerul de vanzari - Carmen Lefter si agentii de vanzari - Alexandra Badicioiu si Gisela Moldoveanu au acceptat invitatia Ziarului Financiar de a participa la conferinta "Scoala micilor antreprenori", din data de 30 aprilie, la Hotel Radisson Blu.
 

De asemenea, angajatii agentiei de turism turoperatoare au participat la GPeC Summit 2015, cel mai important eveniment de e-commerce din Romania si la Conferinta si Workshop-ul "Invata CUM sa Inveti!".
 

Conferinta si workshopul “Invata cum sa inveti” s-a adresat parintilor, studentilor, profesorilor, persoanelor implicate in procesul de dezvoltare personala si de invatare continua pe parcursul vietii, dar si tuturor celor interesati. Participantii au aflat cum sa devina mai performanti, sa invete mai usor, sa isi aleaga o cariera si cum sa treaca mai bine peste provocarile noii societati informationale.
 

Gala Premiilor e-Commerce - GpeC 2015, cel mai important eveniment de comert electronic din Romania s-a aflat anul acesta la cea de-a 10-a editie. Invitatul special al GPeC Summit 2015 a fost geniul in marketing online, Neil Patel, care a vorbit pentru prima oara in Romania de pe scena GPeC. Atat Neil, cat si restul speakerilor invitati au fost experti recunoscuti si urmariti online cu frecventa mare de intreaga industrie de e-commerce si marketing online din Romania.


In prima luna de activitate, s-au derulat sedinte generale saptamanale in cadrul carora angajatii TRIPDor si-au asumat rolurile si responsabilitatile. Echipa a inceput sa se documenteze asupra tipurilor de turism si a cererii existente pe piata si sa planifice tipuri de pachete turistice specifice sezonului de toamna-iarna.
 

De asemenea, s-au intocmit baze de date cu potentiali clienti si parteneri, furnizori de servicii turistice si conexe, pentru stabilirea de parteneriate. Totodata, echipa TRIPDor a generat idei pentru creatia publicitara in vederea pregatirii specificatiilor campaniei de promovare si a pregatit necesitatile tehnice ale site-ului agentiei.
 

In mediul online, s-a initiat pagina de social media Facebook TRIPDor care este populata cu continut turistic  si pe care vor fi promovate toate ofertele turistice existente din cadrul agentiei.
 

 

Ca un prim demers in cadrul dezvoltarii agentiei de turism turoperatoare si startarii dezvoltarii de programe proprii, in perioada 5-9 mai 2015, membrii echipei TRIPDor au participat la Infotrip-ul organizat de Touroperatorul Mouzenidis Travel in  destinatiile turistice precum Halkidiki, zona Kassandra si Sithonia, si Pieria, Grecia.
 

In perioada urmatoare, dupa obtinerea licentei de turism, TRIPDor va demara relatiile cu partenerii, va structura pachete turistice proprii, va dezvolta si pregati lansarea site-ului agentiei, precum si conceptul campaniei de promovare a bradului TRIPDor alaturat tipurilor de produse adecvate perioadei de toamna-iarna.
 

SC TRIPDor Travel SRL este o structura de economie sociala- SES, care sprijina angajarea sau reintegrarea pe piata muncii a persoanelor aflate in situatii de risc social.
 

Agentia de turism turoperatoare TRIPDor este infiintata de catre SC TRIPDOR Travel SRL, societate infiintata de Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri – FNTM, impreuna cu alti 3 asociati persoane fizice, in cadrul proiectului strategic SUCCES - Sustinem Cresterea Competitivitatii Economiei sociale.
 

 

Proiectul SUCCES este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, „Investeste în oameni!” si e implementat in parteneriat de Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri - FNTM si Asociatia pentru Promovarea Responsabilitatii Sociale a Companiilor - APRSC.