Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Recunoasterea excelentei in educatie prin Proiectul Merito 20-01-2016

 

Proiectul MERITO vrea sa aduca in ochii si in mintea romanilor profesorii exemplari, aceia care schimba Romania in bine pentru eternitate. Se va construi o comunitate care sa ii descopere pe toti dascalii cu adevarat deosebiti, care sa le ofere recunoastere si sa ii premieze intr-o ceremonie publica.

 

Proiectul MERITO a luat nastere in 2015, in cadrul Summit-ului Romanian Business Leaders.

 

In prima etapa a proiectului, echipa MERITO a strans cat mai multe nominalizari de profesori care isi fac meseria cu vocatie si care au rezultate deosebite. Aceste nominalizari au fost primite de la membrii fundatiei RBL, elevi si parinti. Au fost analizate atent informatiile primite, s-a discutat cu profesorii nominalizati, s-a incercat sa se vada in ce masura reusesc sa aduca responsabilitate, profesionalism si creativitate in munca lor, in ce masura sunt profesorii de care noi toti avem nevoie si de la care putem invata. Dintre acestia, au fost alesi doar 10 – povestile profesorilor Merito pot fi gasite pe site-ul www.proiectulmerito.ro.

 

Aceasta campanie se va finaliza cu Premiile MERITO, eveniment in cadrul Summit-ului Romanian Business Leaders din 3 - 4 martie 2016.  Se vor aduce laolalta, pentru o seara, cei 10 profesori, oameni de afaceri, reprezentanti ai decidentilor politici si media pentru a spune Multumim!, pentru a-i aplauda si a le spune ca impreuna putem schimba soarta Romaniei.

 

Cum puteti sa ajutati echipa MERITO sa intalneasca mai multi profesori exceptionali:

Cunoasteti un profesor care isi face meseria cu vocatie, cu pasiune? Un profesor care este mentor pentru elevii sai si care transmite copiilor pasiunea pentru disciplina pe care o preda?

Il puteti nominaliza AICI.

 

Cei care doresc sa se alature proiectului ca parteneri sunt invitati sa contacteze echipa MERITO la adresa de email merito@rbls.ro.

 

Profesorii excelenti sunt insa mult mai multi. Acest proiect se va derula si in anii urmatori. Prin MERITO, se doreste crearea unei comunitati a profesorilor exceptionali, sa se dea mai departe metode si practici folosite de acestia pentru a putea ajuta si alti profesori sa ,,redescopere" placerea de a preda si de a ajuta la formarea viitorului tarii.

 

Mai multe despre proiect AICI

 

Romanian Business Leaders, www.rbls.ro

Fundatia Romanian Business Leaders este o organizatie apolitica, neguvernamentala si non-profit. Obiectivul sau este sa dezvolte o platforma de actiune si implicare sociala pentru liderii din mediul privat. Scopul este ca Romania sa devina o tara mai buna pentru business-ul responsabil si, în felul acesta, pentru toti romanii.