Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

RePatriot, de la Focșani la Nisa și Anvers 22-01-2018

RePatriot Focsani

RePatriot la Focșani

Miercuri, 24 ianuarie 2018, începând cu ora 11.00, va avea loc la Colegiul Național “Unirea” Focșani conferința specială RePatriot, dedicată Zilei Unirii, denumită “Vrancea Inima României – Unirea românilor în jurul principiilor și inițiativei antreprenoriale”.

Fundația Romanian Business Leaders – RBL prin inițiativele RePatriot și Vreau să fiu Antreprenor celebrează această zi istorică și dorește să întărească mesajul concret de implicare, prin exemplul personal, pentru a construi o Românie mai bună pentru noi și urmașii noștri.  

Participanții vor avea ocazia să cunoască mai multe despre domeniul antreprenorial și cum se pot dezvolta personal interacționând cu membri ai Echipei RePatriot precum: Felix Pătrășcanu – Co-fondator FAN Courier, Felix Tătaru – Fondator GMP Group,  Liviu Bostan – Consilier județean, Lucian Neacșu – Senator Wine, Mirabela Miron–Inițiator RestartHome, Gabriel Aftenie – Fondator Babylon Consult, Nicuța Enache – Fondator Osteria Ciao Niki și Marius Bostan – Co-Fondator FNTM  și inițiatorul proiectului RePatriot.

Înscrierile se pot face gratuit aici: www.repatriot.ro/conferinta-focsani.

Ambasadorii RePatriot promovează România la Nisa și Anvers

Vineri, 26 ianuarie, începând cu ora 18.00, va avea loc conferința “Cafeneaua Antreprenorilor”, la Centrul de Afaceri Aeroport Nice Cote d’Azur, terminal 1, din Nisa, Franța.

Evenimentul este organizat de Ambasadorul RePatriot la Nisa, Annemarie Hoarau și are ca scop inspirarea antreprenorilor francezi și români de a investi și susține creșterea economică a României, iar Hilde Brandl – fondator Unith2B și Lucian Neacșu – fondator Senator Wine, membri ai echipei RePatriot vor prezenta situația și oportunitățile de afaceri din țară. Înscrierile se fac la contact@est-evasion.com.

Echipa RePatriot consideră că românii din Diaspora cu activități în mediul de business reprezintă un catalizator pentru atragerea de investiții românești și străine noi, iar evenimentele organizate în străinătate sunt un foarte eficient canal de comunicare în care pot fi prezentate oportunitățile de investiții din România. Cei trei piloni ai economiei din Nisa, turismul, tehnologia și construcțiile, reprezintă domenii cheie în care antreprenorii francezi și români pot identifica, de asemenea, oportunități pe piața românească, iar RePatriot este un proiect care conectează investitorii din Diaspora cu opțiunile de afaceri din Țară.

Duminică 28 Ianuarie, ora 15.00, la Anvers, Belgia, Lange Gasthuisstraat 45, 2000 Dorin Fleșeriu – Ambasador RePatriot și Președinte RomBel împreună cu Marius Bostan vor avea intervenții în cadrul conferinței – Oportunitate de finanțare pentru afacerea ta Acasă!- și vor discuta cu românii din Belgia despre mediul de afaceri din țară. Sunt așteptați la conferință toți care vor să înceapă o afacere Acasă și doresc să afle cum pot beneficia de programul Diaspora Start-up și de alte oportunități existente.