Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Rezerva-ti un loc 06-11-2013


 

Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri va invita la Conferinta Regionala „Solutii pentru dezvoltarea economica a comunitatilor locale”, care va avea loc Joi 21 noiembrie  2013, in Zalau – Sala Avram Iancu a Primariei Municipiului Zalau, conform AgendeiEvenimentul este deschis oamenilor de afaceri si persoanelor cheie din administratia publica locala din Salaj, Satu Mare, Maramures, Cluj, Bistrita Nasaud si Bihor. 


Temele propuse a fi dezbatute in cadrul Conferintei se vor concentra in principal pe implementarea unor instrumente de stimulare a dezvoltarii economice, pe termen mediu si lung, in comunitatile rurale si urbane.

La Conferinta vor participa consultanti, antreprenori si profesori cu o vasta experienta in management, administratie publica, finante, dezvoltare locala, tehnologia informatiei si comunicatii. Ei vor raspunde intrebarilor si vor acorda asistenta directa pe subiectele si problemele ridicate de catre participanti in cadrul Conferintei.

Va rugam sa confirmati participarea pana in data de 15 noiembrie 2013 catre Consultantii Regionali: Angela Simonca - tel. 0761.101.079, e-mail: angela.simonca@fntm.ro si Sorin Muresan - tel. 0728.960.760, e-mail: sorin.muresan@fntm.ro. Daca aveti parteneri sau cunostinte din Regiunea Nord-Vest care doresc sa participe la un astfel de eveniment, avem rugamintea de a transmite catre acestia Invitatia si Agenda Conferintei (click pentru descarcare) si de a promova conferinta in retelele sociale pentru a da posibilitatea tuturor celor interesati sa-si rezerve un loc.

Taxa de participare la eveniment este de 300 RON si se poate achita prin virament bancar in contul RO64 BRDE 410S V216 1692 4100 sau cu numerar, inainte de inceperea evenimentului.

FNTM va oferi ca BONUS inscrierea gratuita la unul din Programele online de Educatie Manageriala (click catre pachete de educatie), in valoare de 1000 RON. Programele se desfasoara pe parcursul a 6 luni si ofera instrumentele necesare pentru dezvoltarii unei afaceri de succes, prin parcurgerea a cel putin 5 module de curs concepute de expeti in management si profesori de renume din mediul academic romanesc.

Acest eveniment regional se inscrie in misiunea Fundatiei Nationale a Tinerilor Manageri de promovare a culturii manageriale moderne in societatea romaneasca, in spiritul economiei de piata. 

 

Vrei sa devii membru FNTM?
Daca esti interesat de activitatea Fundatiei Nationale a Tinerilor Manageri, te invitam sa aplici pentru a face parte din reteaua noastra! Click aici pentru mai multe informatii.