Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Rezultatele concursului de planuri de afaceri din proiectul MICESA 28-01-2019


UPDATE 31.01.2019: În urma consursului de planuri de afaceri MICESA, a fost primită o contestație din partea unuia dintre candidați. După reevaluarea candidaturii de către comisia de soluționare a contestațiilor, clasamentul final al candidaților a rămas nemodificat.

 

Fundația Națională a Tinerilor Manageri – FNTM, partener în cadrul proiectului „Măsuri Integrate de Combatere a Excluziunii Sociale în comunitățile marginalizate din Municipiul Alba Iulia – MICESA“, anunță finalizarea concursului de planuri de afaceri.

 

În cadrul concursului, s-au înscris 20 de participanți ale căror planuri de afaceri au fost evaluate de juriul FNTM, alcătuit din reprezentanți ai mediului de afaceri și ai patronatelor.

 

Concursul a constat în parcurgerea a două etape: evaluarea propriu-zisă a planurilor de afaceri depuse și susținerea interviurilor de către candidați în perioada 19-20 ianuarie 2019, la Hotel Hermes, Alba Iulia, conform programării publicate.

 

În această a doua etapă, fiecare dintre cei 18 candidați prezenți (2 au absentat) a avut la dispoziție 30 de minute pentru a prezenta ideea sa de afacere, punctele forte ale acesteia, dar și pentru a răspunde întrebărilor adresate de membrii juriului în baza planului de afacere depus.

 

În urma finalizării procesului de evaluare a planurilor de afaceri depuse în concurs, a fost alcătuit următorul clasament,  în ordinea descrescătoare a punctajelor totale obținute (50% punctaj plan de afacere si 50% punctaj interviu):

 

Loc

Nume candidat

1

Besenyei Csaba

2

Ilea Nicolae

3

Puiu Elena

4

Tomus Ioana Ramona

5

Jalba Ioan Sebastian

6

Barshony Lidia

7

Dragoi Mihaela Andreea

8

Barshony Eugen

9

Todea Romulus Gheorghe

10

Berchi Cosmina

11

Dragomir Camelia

12

Mihaescu Maria

13

Necreala Rodica

14

Stef Daniel

15

Molodet Cosmin

16

Cioban Ovidiu Sabin

17

Gheza Ciprian

18

Florea Nicolae

19

Bucur Ionut (absent interviu)

20

Negrescu Ana Maria (absent interviu)

 

Mulțumim tuturor candidaților pentru participarea la concursul de planuri de afaceri MICESA! Apreciem întregul efort depus în conturarea ideilor de afaceri și în susținerea acestora în cadrul interviurilor.

 

Menționăm că pe parcursul zilei de astăzi, 28.01.2019, fiecare candidat va primi rezultatele personale prin e-mail.

 

Conform metodologiei de selecție, eventualele contestații se pot trimite în maxim o zi lucrătoare, prin e-mail, la adresa info@fntm.ro,  până la data de 29.01.2019, ora 16:00; în subiectul sau textul e-mail-ului candidatul trebuie să menționeze numele și prenumele. 

 

Prin proiectul MICESA vor fi selectate spre finanțare un număr total de 15 planuri de afaceri, alocate spre monitorizare câte 5 pentru fiecare din cei 3 parteneri: FNTM, SC DAD Expertise SRL și Fundația PAEM Alba. Valoarea grantului/ ajutorului de minimis pentru fiecare plan de afacere este de maximum 25.000,00 Euro (calculat la cursul inforeuro aferent lunii aprilie 2016, 1 Euro = 4,4623 RON).

 

 

 

 

_____________________________________________________________________________________

 

Proiectul „Măsuri Integrate de Combatere a Excluziunii Sociale în comunitățile marginalizate din Municipiul Alba Iulia – MICESA“, cu o durată de 36 de luni, este derulat de Primăria Municipiului Alba Iulia, în parteneriat cu: DAD EXPERTISE S.R.L, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței  de Muncă Alba, Colegiul Tehnic „Dorin Pavel“ Alba Iulia, Fundația Națională a Tinerilor Manageri - FNTM, FUNDAȚIA PAEM ALBA, Filiala de Cruce Roșie a Județului Alba.

Activităţile proiectului se derulează în Alba Iulia și vizează trei comunităţi marginalizate (non-romă): „Chicago“ (2 blocuri de pe strada Gladiolelor, cu 130 de apartamente), „Goldiş” (trei blocuri de pe strada V. Goldiş, nr.12, 14 și 16,  cu 201 apartamente locuite) și „Pâclişa” (910 persoane potrivit actelor colectate de experții proiectului, în faza de cercetare).

Proiectul „Măsuri Integrate de Combatere a Excluziunii Sociale în comunitățile marginalizate din Municipiul Alba Iulia - MICESA“ este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capitalul Uman (POCU) 2014-2020.