Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Romania inclusa in topul Lonely Planet al celor mai rentabile destinatii turistice din lume 25-10-2014România a fost inclusă de Lonely Planet, unul dintre cele mai importante ghiduri turistice din lume, în topul Best value destinations for 2015, un clasament al celor mai rentabile destinații turistice. România ocupă locul al nouălea, fiind depășită de Tunisia, Africa de Sud, Shanghai, Samoa, Băli, Uruguay, Portugalia, Taiwan.


"Țările din Estul Europei apar frecvent în listele celor mai bune destinații turistice ca preț, dar includerea României este 100% garantată. Acum conectată puternic cu restul Europei prin linii aeriene cu preț redus, condițiile de cazare sunt comparabile, în toate categoriile de preț, cu destinații mai cunoscute din regiune. Acesta este cazul Bucureștiului, unde hotelurile primesc în primul rând oameni de afaceri, deci sezonul de vacanță este, în mod neobișnuit, mai puțin aglomerat.


În afara Bucureștiului, există posibilitatea de cazare în vechi sate medievale, castele spectaculoase și în Delta Dunării, care poate fi vizitată cu bacuri ieftine, chiar dacă nu foarte rapide", scriu cei de la Lonely Planet. 

Ministrul pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediul de Afaceri și Turism a declarat că "România are potențial de creștere și poate urca în topul destinațiilor".Rezervă-ţi vacanţa pe portalul www.cazarelapensiune.ro!