Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Seminarii Fit 4 EU Accession 10-01-2007

FNTM in cooperare cu IBD/ GTZ Romania a organizat in tara o serie de seminarii „Fit 4 EU Accession”, dedicate mediului economic. Seminariile fac parte din Programul „Promovarea Economica si integrare pe piata muncii din Romania”, de cooperare bilaterala romano-germana:

1. „Fit 4 EU Accession” in Alba 
IBD/GTZ Romania, FNTM si Consiliul Judetean Alba au organizat, in noiembrie 2006, un seminar adresat IMM-urilor din judet, in vederea facilitarii accesarii fondurilor structurale si informarii mediului de afaceri despre reglementarile UE. 
Tematica: accesarea fondurilor UE, politici de mediu in UE, legislatia de mediu in UE, cunostinte de baza in domeniul managemenului calitatii din cadrul companiilor din UE

 

2. In cadrul „Fit 4 EU Accession” au fost organizate in cooperare cu IBD/GTZ o serie de traininguri pe tema Planului de afaceri (in Blaj – ianuarie 2006, Baia Mare – aprilie 2006, Brasov – iulie 2006, Bistrita – august 2006). 
Subiectele abordate: mediul de afaceri, cercetari de piata, strategii de marketing, riscurile in afaceri

 

3.Seminarii „Train the trainers. Privire de ansamblu asupra diferitelor legislatii din zonele UE”. Acestea au fost dezvoltate in cooperare cu GTZ si Camera de Comert si Industrie, Timisoara, in decembrie 2005. 
Subiectele dezbatute: accesarea fondurilor UE, politici de mediu in UE, legislatia de mediu in UE, cunostinte de baza in domeniul managemenului calitatii din cadrul companiilor din UE.