Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Solutii pentru dezvoltarea afacerii – consultanta in afaceri pentru intreprinzatorii din judetul Alba 01-03-2010

In perioada 25-26 februarie 2010, Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri a organizat evenimentului „Solutii pentru dezvoltarea afacerii – consultanta in afaceri pentru intreprinzatorii din judetul Alba”. Acest eveniment a fost sustinut de Consiliul Judetean Alba, si reprezinta o continuare a misiunii FNTM de a promova cultura manageriala si de a ajuta la dezvoltarea economica in judetul Alba.

La acest eveniment au participat si au oferit consultanta:

Marius Bostan -  consultant cu peste 12 ani de experienta in finantarea proiectelor de dezvoltare, activitatea companiilor, proiecte internationale, presedinte FNTM

Radu Limpede - economist cu experienta de 12 ani pe piata financiara din Romania - cca. 7 ani pe Piata de Capital si de 5 ani pe Finantari Nerambursabile pt IMM + Bancare + M&A, Venture Capital / Private Equity

Marian Gherghescu - consultant cu peste 10 ani experienta in cercetare de piata, consultant de marketing, business intelligence

Consultantii locali ai FNTM din cadrul proiectului strategic Rural-Manager: Coriolan Baciu (jurist, economist) si Zsolt Grigorut.

Discutiile oamenilor de afaceri cu consultantii au vizat aspecte de management financiar, managementul operatiunilor, managementul resurselor umane, marketing si comunicare, branding, piete de desfacere, restructurare si optimizare costuri.

Cele  21 firme consiliate, de la microintreprinderi la intreprinderi mari, activeaza in urmatoarele domenii: cercetare-dezvoltare în domeniul produselor refractare, fabricarea de masini si utilaje,  fabricarea articolelor din material plastic, prelucrarea lemnului, fabricarea incaltamintei, constructii, fabricarea produselor lactate, productie si comercializare miere de albine, tehnologia informatiei, transport, comert, agricultura. 

 Actiunea, apreciata in sens pozitiv de firmele participante, va continua cu alte activitati ale Consiliului Judetean Alba, menite sa sustina firmele din judet in rezolvarea problemelor cu care se confrunta sau in dezvoltarea afacerii: evenimente de promovare gen Targul InvestAlba, intalniri cu reprezentantii institutiilor publice din judet cu activitate relevanta pentru mediul de afaceri.

Alte surse: www.investalba.ro