Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

The Vast&The Curious - o explorare ”pe viu” a gândirii și experienței umane din spatele performanței 11-01-2018

The Vast&The Curious este o serie de conversații între Andreea Roșca și antreprenori, inovatori și pionieri cu povești remarcabile. Live în fața audienței, pe scena Teatrului Apollo111, interviurile merg dincolo de tot ceea știm sau credem că știm despre succes. The Vast&The Curios este o explorare ”pe viu” a gândirii și experienței umane din spatele performanței.

Invitatul Florin Talpeș este unul dintre cei mai longevivi și importanți antreprenori români. Conduce grupul Bitdefender, cel mai mare producător de software din România. Soluţiile de securitate informatică produse de compania lui se afla pe primele locuri în topuri la nivelul mondial. 

Evenimentul se va desfășura marți, 23 ianuarie, ora 19:00, la Teatrul Apollo111, București.

Dacă vă întrebați ”Cum au reușit, de fapt, acești oameni?”, aceasta e ocazia de a vă conecta direct cu victoriile, căderile, strategiile, practicile, fricile și emoția din aventura de a construi ceva care contează. Și de a vă regăsi cu cei asemenea vouă, tribul curioșilor care explorează lumea pentru a găsi ceea ce contează pentru ei. 

Andreea Roșca este jurnalist, antreprenor, co-autor al cărții Cei care schimbă jocul, creator al atelierelor de gândire antreprenorială Effectuation și al unei foarte populare serii de interviuri cu fondatori de companii inovatoare.

 

Pentru înscriere, click aici