Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

TRIPDor.ro 08-07-2016

TRIPDor, initiativa FNTM, este o agentie de turism ce va avea intotdeauna grija sa promoveze in pachetele proprii locuri cu suflet, cu traditie si momente speciale, de care tie,calatorule, sa iti fie dor!

 

Te asteptam alaturi de TRIPDor, reperul tau pentru locuri si experinte autentice!

          

Cand simti ca ti-ar prinde bine sa pleci in calatorie, stii bine ca iti doresti mai mult decat sa parcurgi o distanta oarecare. Stii ca vrei sa evadezi din rutina, sa-ti reincarci bateriile cu energie. Iar energia vine din experientele pe care le traiesti. Si pentru asta exista TRIPDor.

 

TRIPDor este un alt fel de agentie de turism, care nu se rezuma la obiective si acomodare. Toate ofertele noastre sunt selectate cu grija, astfel incat sa fie experiente de care iti vei aminti cu placere la intoarcere. Ne straduim mereu sa-ti oferim vacante sau weekenduri despre care vei povesti cu entuziasm alor tai. Sa povestesti cum ai descoperit locuri noi, care nici nu credeai ca pot sa existe in Romania. Sau cum ti-ai luat inima in dinti si ai pornit intr-o aventura plina de adrenalina, intr-un loc plin de autenticitate.
Pentru ca, atunci cand pur si simplu ti-e dor sa traiesti, cel mai bun lucru e un „trip” – adica o calatorie din toate punctele de vedere: pentru minte, pentru inima si pentru simturi.

 

Acceseaza site-ul TRIPDor si cazarelapensiune.ro administrat de TRIPDor.