Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Webinar-ul Smart City - solutii germane: Invitatie pentru firmele romanesti de tehnologie 10-11-2020

 

Fundația Națională a Tinerilor Mangeri împreună cu partenerul german TUM-Tech GmbH organizează webinar-ul online "SMART CITY - soluții germane" prin care firmele din România interesate de tehnologiile smart city pot intra în contact cu firme de tehnologie din Germania. 

 

Întânirile online vor avea loc pe 25 și 26 noiembrie, între orele 10:00 și 13:00, și au drept scop promovarea cooperării economice româno-germane. Întânirile fac parte din programul „Bayern-Fit for Partnership” susținut de Ministerul pentru Economie și Media, Energie și Tehnologie din landul Bavaria, prin Bayern International. 

 

Partenerii noștri sunt în colaborare strânsă cu: Funkwerk Video Systeme, MAN Truck and Bus, Smart City System GmbH, Digital Village Spiegelau, MVV / Münchner Verkehrs- und Tarifverbund, Stadtwerke München. Alte firme bavareze sunt în curs de confirmare.

 

În cadrul întâlnirilor vor mai fi prezenți reprezentanți ai orașelor, universități, asociații care vor prezenta diferite concepte și / sau studii privind dezvoltarea orașelor inteligente, inclusiv proiecte care au fost deja implementate.

 

Începând cu 2004, FNTM și partenerii săi germani (em&s, TUM-Tech, LGA, BFZ, Herbertz) organizează misiuni economice în Bavaria. Până acum au fost organizate 18 misiuni economice. Anul acesta, când situația generată de pandemia de SARS Cov-2 nu mai permite deplasarea delegațiilor în Germania, întâlnirile se vor desfășura online. Găsiți misiunile noastre anterioare aici

 

Până la acest moment s-au înscris firme germane care pot acoperi următoarele subiecte:

 

  • - Digitalizarea zonelor de parcare folosind tehnologia senzorilor pentru a îmbunătăți căutarea, gestionarea și utilizarea spațiilor de parcare

  • - Vehicule comerciale, inclusiv autobuze electrice urbane

  • - Regiune pilot pentru digitalizarea în zonele rurale, „satul digital” cu principalele subiecte de administrare digitală și asistență de cartier

  • - Transportul public și dezvoltarea durabilă a orașului

  • - Energie și infrastructură într-un oraș inteligent

  • - Sisteme inovatoare de comunicare, informare și securitate

 

 

 

Detalii tehnice privind desfășurarea evenimentului:

  • - Platforma de desfășurare: Zoom Webinar

  • - Participare gratuită pe bază de înregistrare

  • - Locurile limitate: 15

  • - Evenimentul se va desfășura în limbile germană și română și vom avea traducere simultană.

 

Ne-am bucura să puteți participa dumneavoastră sau un alt reprezentant al companiei. Pentru confirmare vă rugăm să ne scrieți, până la data de 15 noiembrie, la adresa de email: ingrid.zamfir@concordcom.ro.

 

Consultați agenda evenimentului