FUNDAȚIA NAȚIONALĂ A TINERILOR MANAGERI

Dumbrava Roșie 2

București

(+4) 021 31 83 874

Contact

Luni - Vineri 9:00 - 17:00

Program

IMM-Digital: Crește productivitatea companiei tale cu 30%. Termen limită pentru înscriere – am prelungit termenul până la 31 octombrie

Cursuri gratuite în competențe digitale – am prelungit termenul până la care vă puteți înscrie până pe 31 octombrie.

Digitalizarea poate aduce IMM-urilor din România o creștere a cifrei de afaceri de peste 30%, reiese din studiul “Digitalizarea în IMM-urile din România 2023” realizat de MKOR Consulting. 67% dintre IMM-urile românești deja caută soluții digitale pentru creșterea eficienței și productivității. 

În întâmpinarea acestei nevoi a mediului de afaceri, Fundația Națională a Tinerilor Manageri (FNTM) oferă cursuri gratuite în competențe digitale, prin proiectul „Angajați performanți, întreprinderi competitive!”.


Cursurile noastre acoperă următoarele domenii:

Gabriel Prefac este consultant pentru servicii IT cu o experiență de peste 8 ani în managementul dezvoltării și implementării soluțiilor informatice bazate pe tehnologii emergente, deservind clienți la nivel național și european. Incepand cu 2019 face parte din echipa ce a lucrat la dezvoltarea cadrului strategic național pentru Inteligență Artificială.  De asemenea, are peste 15 ani de experiență în domeniul Managementului Relațiilor cu Clienții din industrii diverse (telecomunicații, externalizare de servicii, asigurări, servicii IT), specializat pe dezvoltarea de departamente, linii de business sau servicii noi.

Corina Ștefan este Digital marketer, content marketer, content strategist, foundator iXpr, marketing specialist pentru Vertical CIA, om. Intoarcerea spre online și înființarea iXpr ca agenție de content marketing în 2012 a fost un act natural, de alegere a unui job cu bucurie care să ofere satisfacția scrisului și preocuparea și atracția spre online ca o viziune a viitorului. Aceasta pentru că dincolo de online a văzut oameni, Buyer Persona fiind o reflexie a tipologiilor umane a oamenilor care seamănă brandurilor. Intre timp s-au adunat în portofoliu peste 150 de clienți ecomm, B2B și afaceri sociale sau umaniste, pentru care a oferit servicii de consultanță, content marketing, social media admin și content writing din zona semantic SEO. Consideră că mixul de studii pe paliere diferite, inclusiv cele non-formale, e cel care o ajută să cuprindă diversitatea afacerilor cu care interacționează. A finalizat liceul real (A Levels Maths, Physics, Chemistry – Holland Park School, Londra), Facultatea de Filologie (Hyperion, București) și Master în Relații Publice și Comunicare (SNSPA, București). Toate acestea dublate de alte formări care îi îmbogățesc viața ca om pentru că, afirmă ”educația este o dependență a mea”.  Altfel, dincolo de diplome și profesie, se descrie simplu, într-un cuvânt:”om”.

Sorin Mureșan este expert în IT/comunicații/securitate/apărare, 25 ani de experiență, 15 ani management de nivel înalt. Fost director Telekom Romania,  director Cabinet Ministru la Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, specialist IT în cadrul Comisiei pentru Tehnologia Informației și Comunicațiilor a Parlamentului Romaniei, consilier pe probleme de IT a primului ministru, a ministrului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, director de program și Vicepreședinte al Consiliului de Administrație al Rartel/Telespazio – a LEONARDO and THALES company –  București. A terminat universitatea Tehnică din Cluj-Napoca – facultatea de Electronică și Telecomunicații, Universitatea de Vest – Licențiat în Marketing -Management-Informatică, Master în Marketing-Audit și Expertiză Contabilă, Universitatea Natională de Aparare Carol I, București – Stiințe Militare, Informații și Ordine Publică. Studii, cursuri și specializări internaționale în domeniul securității cibernetice/Ethical Hacking, inteligenței artificiale și telecomunicațiilor.

Liviu Moron este expert în Cybersecurity cu 15 ani de experiență. A lucrat pentru Cybershare, Comisia Europeana, Certsign, Unibail-Rodamco-Westfield, Palais des congrès de Paris și BCR.

Certificari profesionale :
GIAC Penetration Tester Certification (GPEN)
GIAC Exploit Researcher and Advanced Penetration Tester (GXPN)
GIAC Assessing and Auditing Wireless Networks (GAWN)
GIAC Continuous Monitoring Certification (GMON)

Pentru a fi eligibile,afacerile trebuie să fie din Alba, Brașov, Mureș, Sibiu, Bacău, Iași, Neamț, Argeș, Călărași, Dâmbovița, Ialomița, Prahova, Buzău, Constanța, Vrancea, Gorj, Olt, Dolj și Vâlcea. 

IMM-urile care doresc să își crească productivitatea cu 30% au la dispoziție până la 31 octombrie să se înscrie la cursurile FNTM folosind formularul disponibil aici.

Fundația Națională a Tinerilor Manageri este, alături de Universitatea Spiru Haret, partener în acest proiect derulat de Asociația Smart Alliance. Proiectul „Angajați performanți, întreprinderi competitive!”,  proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020.

Activitățile fundației